• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۲۶۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
اصفهان » اجتماعی
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در شورای مسکن لنجان تشریح کرد؛

الحاق اراضی و اجرای طرح‌های ملی مسکن در لنجان سرعت گرفت 

بیش از ۱۰۰ هکتار زمین به اراضی شهرهای مختلف شهرستان لنجان ملحق شد.

الحاق اراضی و اجرای طرح‌های ملی مسکن در لنجان سرعت گرفت به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در نشست شورای مسکن شهرستان لنجان گفت: سیاست وزارت راه و شهرسازی دیگر بر انبوه‌سازی دولتی نیست، بلکه واگذاری زمین به مردم و حمایت از ساخت‌وساز گروهی است.

حمیدرضا فلاح چم‌آسمانی افزود: شهرستان لنجان دارای ۹ شهر، سه بخش و حدود ۴۵ روستا با جمعیتی نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر و وسعتی حدود ۱۲۰۰ کیلومتر مربع است. وی، فولادشهر را به‌عنوان قدیمی‌ترین شهر جدید کشور با بیش از ۴۰ هزار واحد مسکن مهر و نهضت ملی دانست و گفت:این شهرستان بخش قابل توجهی از ظرفیت مسکونی شهرستان را به خود اختصاص داده و جمعیت آن اکنون بیشتر از مرکز شهرستان یعنی زرین‌شهر است.   مدیرکل راه و شهرسازی استان،با اشاره به وضعیت شهرها گفت: در باغ‌بهادران ۱۵.۶ هکتار زمین الحاق و طرح تفکیکی آن آماده بهره‌برداری است. در چرمهین طرح ها به روش گروه ساخت دو نفره در حال اجراست. در باغشاد الحاق ۲۰ هکتار زمین در دستور کار است و استعلامات مراحل پایانی خود را طی می‌کند. در زاینده‌رود نیز اراضی بنیاد مسکن مطابق طرح تفصیلی در حال الحاق است.  

فلاح چم‌آسمانی افزود: در چمگردان ۲.۵ هکتار زمین دولتی از کاربری جنگل‌کاری به مسکونی تغییر یافته و طرح تفکیک آن آماده شده است، هرچند کمبود زمین همچنان وجود دارد. در سده لنجان بخشی از نیاز با اراضی دولتی تأمین شده و برای سایر متقاضیان توافق یا خرید زمین در حال بررسی است. در زرین‌شهر نیز ۶۲ هکتار زمین به محدوده شهر الحاق و طرح تفکیکی آن در کمیسیون ماده پنج تصویب شده است.  

مدیرکل راه و شهرسازی استان درباره ورنامخواست گفت: در این شهر هیچ زمین دولتی وجود ندارد و موضوع از طریق توافق با مالکان خصوصی و تعاونی‌ها دنبال می‌شود، اما تاکنون نتیجه‌ای حاصل نشده است.

وی افزود: در فولادشهر احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی در برنامه شرکت عمران شهرهای جدید کشور پیش‌بینی شده و تأمین زمین آن انجام شده است. بخشی از پروژه‌ها افتتاح شده و بخشی دیگر در حال اجراست.   فلاح چم‌آسمانی در ادامه با اشاره به سیاست جدید وزارت راه و شهرسازی گفت: رویکرد وزارتخانه دیگر انبوه‌سازی دولتی نیست، بلکه واگذاری زمین به مردم و حمایت دولت در قالب تسهیلات بانکی، تخفیف‌های شهرداری و خدمات مهندسی است. پیشنهاد ما این است که متقاضیان در گروه‌های چهار نفره سازماندهی شوند، قرارداد واگذاری زمین دریافت کنند و خودشان با برنامه‌ریزی ساخت‌وساز را پیش ببرند. همچنین امکان معرفی انبوه‌سازان حائز صلاحیت برای عقد قرارداد مستقیم با مردم وجود دارد.

  وی با اشاره به تجربه موفق اخیر در نائین گفت: زمینی که به مردم واگذار شد، ظرف پنج ماه حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشت؛ از فونداسیون تا اسکلت و سفت‌کاری. این نشان می‌دهد که ساخت‌وساز مردمی با حمایت دولت بسیار سریع‌تر و موفق‌تر پیش می‌رود.  

مدیرکل راه و شهرسازی استان تأکید کرد: حمایت‌های ما از لحظه عقد قرارداد آغاز می‌شود و پیگیری وام و تسهیلات در دستور کار قرار دارد. دستگاه‌های خدمات‌رسان، شهرداری‌ها و نظام مهندسی نیز آماده همکاری هستند و مطمئنا در لنجان هم این روند با موفقیت ادامه خواهد یافت.  

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تسطیح ۳۵ کیلومتر از محور چاه ملک تا جندق
بسیج شناسنامه و هویت جامعه ایران است
استاندار: آذربایجان غربی بهترین حلقه اتصال ایران با اروپاست
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
دستگیری ۱۷ متهم تحت تعقیب قضایی در دلفان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در رباط سنگ تربت حیدریه
امضای تفاهم‌نامه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی جامعه عشایری
افتتاح ۲ مدرسه ۱۵ کلاسه با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان در شهرستان قدس
استقبال از شهدای خوشنام در شهرهای چرام، لنده و سرفاریاب
رقابت‌پذیری محصولات ایرانی در بازار‌های منطقه‌ای و بین‌المللی افزایش می‌یابد
پیروزی چادرملو، مس رفسنجان، خیبر و ملوان در جام حذفی فوتبال
حال و هوای معنوی مردم گلستان در وداع با لاله های گمنام
ولایتی: انتخابات عراق توطئه دشمنان را خنثی کرد
هفت نشان، سهم اصفهانی‌ها در بازی‌های کشور‌های اسلامی
تساوی تیم شاهوی مهاباد در هفته دوم لیگ دسته چهار فوتبال کشور
آغاز طرح ممیزی املاک در تربت‌حیدریه
انسداد هزار و ۹۳ حلقه چاه غیر مجاز درکرمانشاه
هفته بسیج؛ فرصتی برای بازخوانی نقش مردمی‌ترین نهاد پس از انقلاب
تظاهرات طرفداران مادورو در ونزوئلا
اوج گیری مراجعات مردمی به مراکز درمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)